Udstillinger i Nordjylland

Udstillinger i Nordjylland

Udstillinger i Nordjylland

Der findes flere spændende udstillinger i Nordjylland, og der er flere muligheder året rundt. Du kan besøge vores flotte galleri hos Kunstart20 eller du kan se på billedkunst, portrættegning og meget andet. Når det er ved at være påskesæson, er der også meget at se på. Til påske begynder blomsterne igen at komme op af jorden efter vinterens frost og kulde.

På dette tidspunkt kommer der samtidig flere kunsthåndværksudstillinger frem i Nordjylland. Nordjylland er af flere kendt for sine inspirerende udstillinger af forskellige karakter. Når foråret kommer igen, får vi en ny start med, hvor alting ser meget lysere ud. Mange får lyst til, at der skal ske noget nyt. Foråret er et velegnet tidspunkt til fornyelse. Du kan tage ud at opleve ferniseringer, besøge et spændende galleri eller flere samt gå på kunstudstilling. Kom til Kunstart20, drik en kop kaffe og oplev de nyeste malerier fra Janne Wollesen udstillet i Kunstart20’s galleri.

Oplev spændende udstillinger i Nordjylland

Mange af landets eksisterende kunsthåndværkere og kunstnere har valgt, at de vil bosætte sig i Nordjylland. Derfor er vi så heldige at have mange kunstværksteder og gallerier i vores nordjyske ferieland. Det har vores turister også glæde af i stor udstrækning udover os andre, for hvem elsker ikke kunst?  Book en afstressende miniferie i et af vores skønne 4 dobbeltværelser hos Kunstart20. Så kan du samtidig nyde vores flotte galleri med spændende kunst fra kunstneren, Janne Wollesen.

Udover Kunstart20 kan du også besøge Skagens Museum og museets samling. Dér kan du høre om selve Skagens Museum, selve huset samt kunstsamlingen. Du kan opleve de udvalgte hovedværker, og få et indtryk af, hvem Skagensmalerne var. Du kan også høre mere om, hvorfor der opstod en kunstnerkoloni i Skagen. Der er nemlig meget spændende historie at høre om, når der gælder Skagensmalerne.  Du kan komme på en rundvisning på Skagens Museum og høre fortællingerne undervejs. Der er meget interessant viden, som mange ikke kender til, før de har besøgt Skagens Museum.

Du kan også besøge Løkken Billedsamling og Løkken Lokalhistoriske Arkiv og høre historier fra gammel tid. Der er også et bibliotek, hvor din familien kan opleve film, musik, bøger m.m. Biblioteket byder også på skiftende udstillinger af de lokale kunstnere. Det er helt gratis.

Du kan også opleve en sort/hvid fotoudstilling om familien Ancher og familiens fotoalbum. Udstillingen Sort/hvid viser nogle mere private øjeblikke i familiens liv. Nogle fotos anvendtes som forlæg til Skagensmalernes værker.

Lønstrup byder også på udstillinger af mange forskellige slags. Samt et besøg i det nyåbnede papirmuseum i Hune, vil også give en god oplevelse.