Bed and breakfast I SALTUM

Store lyse dobbeltværelser i skønne omgivelser

Kunstart20 tilbyder fire rummelige og lyse dobbeltværelser, der alle er udstyret med eget bad og toilet. Derudover er to af værelserne udstyret med ekstra sovesofaer med mulighed for overnatning for op til fire personer.

Weekendophold, miniferie eller forlænget weekend hos Kunstart20

Trænger du til et weekend-getaway, hvor du kan tanke op med ny energi, ro og fred? Så er du kommet til det rette sted – Kunstart20 er indrettet til formålet. Her er der indrettet med omtanke for sjælefred og en dybfølt ro med sans for detaljen.

Nyd morgenmad ude eller inde

Morgenmad nydes i galleriet eller i det hyggelige gårdmiljø her på Kunstart20, hvor alt fra indretning til mad og drikke er af udsøgt kvalitet.

Vil du have en morgendukkert eller skal I på picnic?

Vi har cykler, man kan låne til en tur i den skønne natur, der er ved Kunstart20. Det tager ingen tid at cykle til stranden, hvor en morgendukkert er at foretrække. Derudover kan der nydes picnickurv, og smages på kaffe og østrigsk vin.

Hvad kan du ellers opleve i nærheden?

Kunstart20 ligger tæt på strand, natur og by. Du kan derfor sagtens nyde et weekendophold og opleve Nordjyllands charme samtidigt. Med udgangspunkt i Kunstart20 er du tæt på Fårup Sommerland, hvis en tur med fart og sjov kunne lokke. Løkken, Brønderslev og Blokhus er også kun 10 minutter væk i bil, og der er både shopping, kunst, restauranter og selvfølgelig skøn strand og natur.