KUNSTNEREN JANNE WOLLESEN

Kunstudstillinger

Mit billedunivers er skabt af en intuitiv, lidenskabelig og emotionel tilgang til billedet. Farver, former og den uendelige vekselvirkning mellem disse to konstante igangsætter en proces, hvor det endelige udtryk indeholder al den energi, følelse ogerfaring, som i årenes løb er samlet indeni. Således en heftig, let, spontan, autentisk, dynamisk og ikke mindst livsglad skaberlyst; det er netop den energi, der styrer min uendelige nysgerrighed efter at arbejde og udvikle mine værker.

Kulminationen på en 30-årig international kunstnerkarriere

Jeg er født og opvokset i Nordjylland, men har i mange år været bosat i Østrig og Tyskland. Her har jeg arbejdet og udviklet mig selv som kunstner, men jeg har også afholdt kurser og workshops med kunsten i fokus. Efter mange år i udlandet, er jeg nu vendt tilbage til de rolige og idylliske omgivelser nær Vesterhavet.

Min form for mindfulness

Livsværket og livsdrømmen er en gennemført kombination af kunstgalleri og bed and breakfast, hvor kunst og æstetik går hånd i hånd med omgivelserne og skaber den gode stemning.
Kunstart20 skal danne et nyt kunstnerisk centrum, hvor jeg inviterer danske og internationale kunstnere, der arbejder med kunst, håndværk, musik og litteratur til at udstille i atelieret og afholde workshops. Gården er et aktivt fristed, hvor både professionelle,kunstelskere og nysgerrige kan samles og være omgivet af kunsten, og forhåbentlig gå herfra med en forøget fornemmelse af livsglæde og mindfulness