MALEKURSER HOS KUNSTART20

Malekursus i skønne Nordjylland

Kunstart20 tilbyder forskellige malerkurser, der alle ledes af erfarne og professionelle undervisere. De afholdes ud fra præmisserne: fordybelse, ro, udvikling og en ustyrlig skaberglæde i dejlige omgivelser. Der tilbydes både malekurser for begyndere, malekurser for øvede og til dem midt imellem.

Malekursus: “Sving penslen med Janne”

Malekurserne er for alle , der har lyst til at udforske, lege og indleve sig i farvernes og kompositionens verden. Ved individuel samtale og analyse hjælper jeg dig videre i dit billedsprog, og giver mine mange års erfaring, gode råd og sparring videre.

Pris for malerkurset hos Kunstart20

Prisen for hele weekenden er 3400 kr. inkl. materialer ekskl. lærreder. I prisen er også includeret: kaffe, the og kage. let anretning fredag aften med vin, øl og sodavand. Frokost lørdag/søndag skal medbringes.

Malekursus-weekend hos Kunstart20

Alle mine kurser er lagt i weekenden, og tidsplanen er altid denne:

Fredag kl. 16-20
Lørdag kl. 10-18
Søndag kl. 10-18

Vil du gerne kombinere weekendophold og malerkursus hos Kunstart20?

Vi har fire skønne dobbeltværelser i Kunstart20s bed and breakfast faciliteter i Saltum. Hvis du deltager i vores malekursus, tilbyder vi en specialpris for to personer i et dobbeltværelse inkl. morgenmad til kun 900 kr. pr. nat.

Det er den perfekte mulighed for at få stimuleret din kreativitet og slappe af i skønne omgivelser – et kreativt luksus retreat, der mætter sind og hjerte.

Kunstneren bag – Janne Wollesen

Jeg har været kunstner i mange år og arbejder ud fra en intuitiv, lidenskabelig og emotionel tilgang. Jeg er drevet af en livsglad skaberlyst, og det er den energi og nysgerrighed, der giver mig lyst til at arbejde og udvikle mine værker.
Når jeg skaber kunst, arbejder jeg primært med mixed media og akrylmaling. Ud fra alle de oplevelser, minder og følelser, jeg har samlet i årenes løb formidler og skaber jeg skøn kunst.