Overnatning Nordjylland

Overnatning Nordjylland

Overnatning Nordjylland

Besøg Kunstart20 og prøv vores skønne bed and breakfast i Saltum nær skøn natur og tag en overnatning nordjylland. Vi tilbyder dig vores lyse og venlige dobbeltværelser til en forlænget weekend eller miniferie.  Hos Kunstart20 har vi 4 helt nye dejlige, luftige dobbeltværelser. Alle vores rummelige dobbeltværelser har moderne faciliteter, så du ikke kommer til at mangle noget. De har alle eget badeværelse og toilet. Du kan også vælge at booke et værelse, med en ekstra sovesofa. Dermed er det muligt, at hele 4 personer kan overnatte. To af vores dobbeltværelser har ekstra sovesofa, hvis I er flere end bare 2 personer.

Book en forlænget weekend eller miniferie hos Kunstart20

Har du behov for at slippe væk fra dagligdagens trummerum, så besøg Kunstart20. Du kan bestemme dig for et weekendophold m.m. hos os. Så kan du vende tilbage til din dagligdag med mere energi efter, at du har slappet af i ro og mag i vores skønne omgivelser. Det er med til at fremme din sjælefred, så du slapper af og kan få ladet op igen. Det er sundt for os alle sammen at trække stikket ud en gang imellem og få ladet batteriet op.

Du kan vælge at indtage din morgenmad udenfor eller indenfor i galleriet eller i vores stemningsfulde gårdmiljø. Både vores mad og drikkevarer er værd at køre efter ligesom de skønne omgivelser. Vi ligger 3,8 km fra Vesterhavet, som kan give dig et friskt pust i ordets bogstaveligste forstand med den friske vind. Du kan snuppe dig en frisk morgendukkert i Vesterhavet, og I kan også tage på en hyggelig picnic i jeres helt eget tempo.

Overnatning Nordjylland – en god oplevelse

Hvis I ønsker at cykle, så kan I låne en cykel og tage ud i den smukke natur, som Kunstart20 er beliggende i. I løbet af ingen tid vil I være fremme på stranden, når I kører på cykel. Mange af vores gæster er vilde med at tage sig en morgendukkert i det friske vand. Hvis I har lyst, kan I jo vælge at tage en lækker picnickurv med jer til stranden. I kan smage på velbrygget kaffe eller østrigsk vin, som I kan nyde med det samme eller gemme til senere.

Der er mange dejlige oplevelser, når I bor på Kunstart20. Book et weekendophold og nyd Nordjylland samtidig. Du er tæt på Fårup Sommerland, når du bor hos Kunstart20 eksempelvis. Du kan også besøge Brønderslev og Blokhus m.m.