Malerier til salg

Malerier til salg

Malerier til salg

Hos vores B&B, som hedder Kunstart20 finder du smukke malerier til salg. Det er malerier fra kunstneren, Janne Wollesens hånd. Hun er meget alsidig i sit udtryk, og hun bruger forskellige materialer og teknikker i sin kunst. Hun er meget erfaren i at udtrykke sig, når hun formidler sit budskab igennem sin kunst.

Hos Kunstart20 finder du smukke malerier til salg

Det er lige meget, om du er til abstrakte malerier m.m., for hos Kunstart20 er der noget for nærmest enhver smag. Det er derfor også rift om de smukke malerier. Du kan selvfølgelig tænke, at det er meget nemmere bare at bestille dine malerier online på din computer. Vælger du dog alligevel at kigge forbi hos vores B&B og galleri, vil du blive overrasket. Den kunstneriske ånd vil ramme dig og du vil få en helt anden oplevelse, når du går rundt på vores smukke galleri. Hvis du er vant til at bare at vælge og vrage mellem malerier på internettet, vil du sikkert få øjnene op for den ekstra dimension på vores galleri.

Det giver bare noget mere, når du selv går rundt mellem malerierne i den virkelige verden. Samtidig kan du få en snak med kunstneren. Janne  Wollesen elsker at tale om sin kunst, og du har måske spørgsmål til hende.

Malerier til salg på det smukke sted Kunstart20

Der er en charme ved at handle lokalt, også når det kommer til kunst. Der er gerne en baggrundshistorie, som ligger til grund for maleriet. Det er spændende at høre, hvorfor netop dette motiv og en given stemning er blevet illustreret. Samtidig er det også forskelligt, hvad folk kan lide. Men ved at komme på Kunstart20 vil du opleve noget nyt og unikt. Som kan bidrage til at du åbner op for en ny billedverden.