Malekursus nordjylland

Malekursus nordjylland

Malekursus Nordjylland

Janne Wollesen kan lære alle at male på sin lyse og venlige gård Kunstart20 med et malekursus Nordjylland. Som med alt andet nyt, du vil lære, kræver det selvfølgelig noget undervisning. Så får du begyndt på en inspirerende og lærerig måde lige fra abstrakte til naturalistiske motiver. Du starter fra bunden med individuel samtaler og vejledning.

Janne Wollesen kan lære alle at male

Når du maler dine malerier, så skal du til at lære nogle forskellige teknikker og nogle rutiner. Det er faktisk rigtigt spændende, givende og sjovt. Hos Janne Wollesen bliver du hjulpet godt på vej i dit maleri. Det er ikke ligegyldigt, hvilke materialer du vælger at bruge. Det kan du alt sammen erfare mere om på dit malekursus. Så får du en god og grundlæggende indgang til farverne og formernes verden.

Janne Wollesen har mange års erfaring med at male og hun er meget intuitiv og passioneret omkring sin kunst.

Janne Wollesen er en ildsjæl og inspirator. Hun fordyber sig i sin kunst. Hun elsker sin undervisning, og hendes smittende skaberånd motiverer. Din skabertrang og nysgerrighed bliver motiveret af glæden over din udvikling med din nye interesse for at male. Du bliver hensat i en anden verden ved at formidle dine indre følelser i farver og former på lærredet. Alle er velkomne hos Kunstart20, både de nye og mere erfarne indenfor malerriget.

Malekursus Nordjylland – godt valg

Du har en enestående mulighed for at slå flere fluer med et smæk. Du kan nemlig vælge at booke et weekendophold på Kunstart 20. Du kan kombinere dit weekendophold med et malekursus. Det vil give en uforglemmelig oplevelse, som du altid vil huske. Denne oplevelse kan du glæde over i mange år frem. I vores skønne gård med moderne faciliteter kan vi tilbyde vores gæster hele fire lækre dobbeltværelser. Book dit B&B ophold hos Kunstart20 sammen med et malekursus. For to personer vil det koste kr. 800,00 pr. nat, såfremt du deltager i vores udfordrende og inspirerende malekursus.

Lad dig inspirere og stimuler dine sanser og din skabertrang på et malekursus her i det smukke Nordjylland. Du kan samtidig også få tid til noget afslapning og tage på udflugter i den smukke natur. Med B&B hos Kunstart20 vil du blive mødt af et luksuriøst retreat i en kreativ ånd. Det vil være balsam for din sjæl.