Lær at male

Lær at male

Lær at male i skønne omgivelser

Kom hen til den smukke gård Kunstart20 og tag et givende malerkursus og lær at male. Du kan tage dig en lille miniferie, et weekendophold for to m.m. Du kan om ønsket starte med kreativ akrylmaling, og begynde snart på vores maleskole. Du kan deltage selv, eller du kan også melde en god veninde til. Det kan også være, at jeres strikkeklub eller lignende klub gerne vil lære at male. Det er sundt og givende at udforske sine talenter og lære nye ting. Hvis du deltager sammen med en gruppe, kan det give jer et endnu større sammenhold. Det er altid hyggeligt, når man er sammen om noget. Det er også spændende at prøve noget nyt, og udfordre sine evner en gang imellem.

Tag et givende malerkursus

Det er vældigt udfordrende men bekræftende at lære at male, og de skønne omgivelser på både gården og i den omkring liggende skønne natur er et ekstra plus. Det er meget bedre, end bare at melde sig til et online kursus eller webinar. Her kommer du til at møde nye mennesker, som også har en kunstnerisk side. Det er ingen konkurrence, men du får meget ud af det på flere måder alligevel. Du kan glæde dig til et hav af gode oplevelser. Du har måske ikke malet i lang tid, og hvad kan være mere hyggeligt end at begynde igen sammen med andre kursister. Du får også sparring til teknikker og meget andet samt de andres bud på dit arbejde.

Det giver en masse glæde at male, og det er altid interessant. Samtidig ser du, hvad de andre på holdet maler. Sammen kan I drøfte og udvikle jeres billedesprog. Det er faktisk meget inspirerende. Den erfarne Janne Wollesen kommer altid med sine input til hver kursist. Hun er meget dedikeret, og altid klar til at hjælpe. Det er aldrig for sent at lære noget nyt, så deltag gerne uanset, om du er ung eller ældre.

Lær at male hos Kunstart20, en god oplevelse.

Det er rigtigt fint at begynde at male med akrylmaling, det er godt for både begyndere og mere erfarne kursister. Janne Wollesen giver dig velkvalificeret undervisning og sparring. Hun har mange års erfaring med at male, og hun brænder virkelig for det. Du får alle hendes tips og tricks, og hun bruger sine mange års erfaring til undervisningen.