Kunstudstillinger

Kunstudstillinger

Kunstudstillinger Nordjylland

Er du også kunst-interesseret, så kig med hér. Kunstart20 kan byde dig på mange spændende kunstudstillinger der giver indtryk og oplevelser fra Janne Wollesen. Jeg har skabt mit univers af en tilgang til billedet, som er passioneret, intuitiv og følelsesmæssig. Der sker en uendelig vekselvirkning med farver og former, og en proces går i gang. Dermed kommer det endelige udtryk som har hele energien, følelsen samt erfaringen, som alt sammen er akkumuleret indeni.

Er du også kunst-interesseret?

Jeg har en kæmpe skabertrang og skaberlyst, og det generer en stor portion energi. Energien kontrollere min evige nysgerrighed efter at virke og arbejde samt udvikle mine kunstværker. Sammenholdt med de smukke omgivelser omkring gården ”Kunstart20” harmonerer kunsten med omgivelserne og den sunde atmosfære. Der hersker en meget positiv ånd, som man straks mærker, når man ankommer til gården. Det er kunstneren, Janne Wollesens, livsværk og drøm. Det er kulminationen på hendes 30 år lange kunstnerkarriere.

Hun hører til de lokale, da hun er født og vokset op i det nordjyske. Når det så er sagt, så har Janne Wollesen også boet i udlandet i Østrig og Tyskland. Hér har hun arbejdet som kunstner og har udviklet sig over tid. Hun har også stået for inspirerende kurser plus workshops, hvor kunsten har været i centrum. Janne Wollesen nyder i høj grad at være hjemme i det nordjyske igen efter årene i udlandet. Hun har savnet de fredelige omgivelser nær Vesterhavet.

kunstudstillinger skaber et nyt centrum

Det er mit mål med min form for kunstgalleri at det skal skabe et nyt centrum med fremtidskunst. Her vil jeg invitere danske og udenlandske kunstnere til. Det er kunstnere, som arbejder med håndværk, litteratur og musik. Så kan de få mulighed for at udstille i galleriet. Gården Kunstart20 er nemlig en aktiv frizone, hvor kunstelskere kan være sammen om kunsten. Mit håb er, at folk går fra gården og er blevet fyldt med livsglæde. Alle er velkomne, så kom meget gerne forbi, eller kontakt os i forvejen. På galleriet finder du malerier til salg, billedkunst, kunsthåndværk m.m. Det er bestemt et besøg værd, kom forbi og få en oplevelse.