Kunstmalere i Nordjylland

Kunstmalere i nordjylland

Kunstmalere i Nordjylland

Der findes mange kunstmalere i Nordjylland, og i Lønstrup finder du også flere interessante gallerier udover det flotte galleri ”Kunstart20” ved Saltum.  ”Kunstart20” give dig muligheden for at opleve flere spændende kunstskatte, og er et lyst og venligst sted. Tag en forlænget weekend hos Kunstart20 og oplev Nordjyllands gallerier m.m.

Der findes mange kunstnere i Nordjylland

Er du på Kunstart20 enten som gæst eller kursist så er muligheden der også for at lægge vejen forbi Galleri Visby i midten af Lønstrups smukke men vilde natur kun en halv time fra Kunstart20. Det er et af Nordjyllands største kunsthåndværkergalleri. Der er mange danske og udenlandske kunstnere, som er anerkendt internationalt. Kunsten har stærke individuelle udtryk, så kig forbi hos Galleri Visby. Du kan opleve tekstil, pil, træ og keramik, når du kommer forbi samt Dorte Visbys inspirerende keramikværksted. Her bliver der arbejdet med unika, udsmykninger samt keramiske interiørløsninger m.m. Faktisk er Galleri Visby en andel af Mårupgård, der ligger som nabo til de sidste rester af Mårup kirke. Oplev også Lønstrup Klint og Rubjerg Knude.

Der findes også Galleri Lønstrup med smukke akvareller, som gengiver lyset og Lønstrup. Akvarellerne er inspireret af den rå natur langs med Vesterhavskysten. Du kan også besøge Galleri A og opleve galleri og kunsthandel i den sydlige ende af Lønstrup by. Her findes dansk og udenlandsk samtidskunst af eksisterende og kommende kunstnere. Der er meget inspirerende. Du finder kunst såsom litografier, skulpturer, akvareller m.m. til forskellige priser.

Kunstmalere i nordjylland kan byde dig på nye oplevelser

Endelig er der også Galleri Uggerby med både dansk og international kunst med skiftende kunstudstillinger med malerier, glas, bronze, keramik m.m. Det er bestemt et besøg værd. Der er åbent hele året rundt her. Du kan også komme på helsecafé i Zen’s livskvalitetsstudio, som både er holistisk og bæredygtigt. Der er også prioriteret høj faglighed og økologi. I gården finder der outdoor space. Terrassen har havudsigt, og du kan sidde og slappe af med at læse, nyde friskpressede juicedrikke, snacks m.m.

Du kan også møde Mogens Andersens malerier, som har sit helt karakteristiske forestillings univers.  Hans malerier er meget diskrete og smagfulde.