Galleri Nordjylland

Galleri

Galleri med sans for detaljen

Besøg Janne Wollesens galleri og kom på miniferie i det smukke Nordjylland væk fra storbyens stress og jag. Hvem kan ikke trænge til at trække stikket ud i nogle dage og få ladt op igen midt i en hektisk hverdag. Tiden er ofte en knap ressource for de fleste mennesker, og det kan give noget stress i mere eller mindre grad. Stress er ikke godt for nogen af os, så nogle gange er det sundt at tage sig tid til at mærke sig selv. Den smukke natur har også en helbredende og helende virkning på mange mennesker. Det smukke Vesterhav kan også inspirere mange.

Besøg Janne Wollesens galleri

På  Kunstart20 er det mest Janne Wollesens egne værker, som bliver udstillet. Galleriet har også malerier til salg. Du kan opleve billedkunst og abstrakte malerier. Galleriet viser ved udstillinger dog også et udvalg af både danske samt udenlandske gæste kunstnere. Galleriet er et spændende sted, og helt sikkert værd at køre efter. Der findes flere interessante gallerier i Nordjylland. Der er eksempelvis gallerier i Blokhus, Lønstrup, Løkken og det øvrige Vendsyssel.

Janne Wollesen er en erfaren kunstner, og hun blev uddannet ved Skolen for Kunst & Design i Kolding. I Østrig og Tyskland har Janne Wollesen desuden designet messer og køleskabe udover at være selvstændig billede kunstner. Det giver noget respekt. Hun har også forestået udsmykningsopgaver for blandt andet hoteller samt ligeledes for private virksomheder. Hun råder over sit helt eget billedunivers, og har gjort studier hos internationale billedkunstnere. Hun gør overvejende mest i billeder i mixed media samt akryl. Du finder ikke kun hendes farverige værker i selve galleriet og på værelserne i Kunstart20. Hendes farverige billeder hænger rundt omkring i mange private hjem i hele verden. Alle interesserede kan komme til malerkurser hos Janne Wollesen. Du kan leje vores galleri og atelier til møder, andre kurser samt små events. Du skal blot udfylde vores kontaktformular på vores hjemmeside.