Bed and Breakfast Nordjylland

Bed and Breakfast Nordjylland

Bed and breakfast med sjæl

Kom til Nordjylland og oplev den helt specielle stemning i vores bed and breakfast. Det er en oplevelse udover, hvad man normalt forventer af bed and breakfast. Den dygtige dansk fødte kunster, Janne Wollesen giver bed and breakfast en ekstra dimension. Hendes kunst er værd at opleve, og hun har været udøvende kunstner i 30 år både i Danmark og i udlandet.

Oplev den helt specielle stemning i vores bed and breakfast

Kom og oplev et fristed, som giver dig ekstra rum til at være kreativ og nyde kunstudstillinger samt inspirerende malerkurser. Oprindeligt blev Janne Wollesen uddannet som tekstildesigner ved Skolen for Design & Kunst i Kolding. Janne Wollesen er damen bag ”Kunstart20”-projektet. Hun har udlevet sin drøm om at kombinere kunstgallerig med bed and breakfast. Hendes flotte kunst harmonerer fint med den smukke natur og positive atmosfære.

Besøg vores bed and breakfast og bliv inspireret og tag hjem med batterierne fuldt opladet. Det kan virke næsten meditativt at male, og alle er velkomne. Man får virkelig mulighed for at fordybe sig og nyde kunsten. Når du kommer til vores gård, vil du mærke, at der er fornemmelse for både helheden og detaljerne. Det matcher fint med Janne Wollesens ånd og tilgang til livet.

Du får mulighed for at tage afstressende malerkurser hos os. Det er innovativt, men samtidig afslappende. Du kan vælge mellem weekendophold, forlænget weekend eller blot enkelte overnatninger i min B&B. Du får tanket dine batterier op i ro og mag, og vender hjem med overskud i krop og sjæl.

Bed and Breakfast Nordjylland

Du finder den idylliske nybyggede gård ved navn ”Kunstart20” langs den smukke rute fra Saltum kirke og mod Saltum Strand med Vesterhavet. Gården er en kulturelt samlingspunkt med fokus på gode energier såsom velvære og kunstneriske gøremål. Alle drømmene i Janne Wollesens i livsværk er indeholdt i den smukke gård. Det har været hendes drøm at kombinere en privat beboelse med et atelier til hendes arbejde med galleri, billederne og B&B. I den smukke gård lukker vi lyset fra Vestkysten helt indendørs i alle rummene på gården. Rummene er i venlige og lyse farver og med en eksklusiv indretning og moderne faciliteter til glæde for kursister, kunstnere og samtlige gæster. Hoteller kan virke voldsomt upersonlige i modsætning til overnatning hos gæstfrie private som Kunstart20. Kontakt os hos Kunstart20 og hør mere.